понеделник, 8 юни 2009 г.

Сватба в Македония


През отминалата събота женското население на Македония остана с една мома по-малко. Един уникален човек - Вера Глигорова, каза "да" на своя дългогодишен приятел, а аз имах щастието да бъда поканен и да видя с очите си радостта й в този дългоочакван от нея ден.

Няма да занимавам с подробности скромната аудитория на този блог. Само ще споделя, че всичко беше прекрасно - дори и дългото пътуване до Битоля и обратно =) Освен красива млада и отскоро женена дама, Вера е и блестящ икономист (все пак е възпитаник на неповторимата школа МИО) - така че към традиционното пожелание за дълъг и щастлив брак бих добавил и много успехи в кариерата. И, разбира се, скоро-скоро да й се наложи отпуск по майчинство =)

А на мен не ми остава нищо друго освен да ходя по сватби - докато най-накрая не се престраша и аз. Нали и поета го е казал - човек и добре да живее се жени... =)

1 коментар:

Анонимен каза...

eh..vasileee..blagodarq ti za vsichi dumi.. ;))pozdravi..i skoro ti pojelavam da si ti mladojeneca, a az da nabludavam...ne se strahuvai..ne boli..ne hape..a e edno prekrasno prekrasno custvo ....