петък, 18 март 2011 г.

Всеки край е едно ново начало

Ако предположим, че моят блог все още има посетители, най-вероятно вече сте забелязали липсата на каквито и да е публикации през последните месеци. За добро или лошо, реших да сложа край на журналистическите си изяви и вече не съм част от екипа на вестник „Регион”. Така сложих край на едно голямо мое хоби, продължило близо 5 години. За този период от време написах над 400 материала, основно за спорта в Средногорието, запознах се с много интересни хора, научих страшно много неща и се забавлявах истински.


Ако трябва да бъда искрен, изобщо не исках да спирам с писането – което отнемаше голяма част от постепенно намаляващото ми свободно време. Но така или иначе беше ясно, че рано или късно ще трябва да го направя. Сега вече съм изцяло концентриран върху основната ми работа, а и върху семейния живот – през месец юли ми предстои сватба :-)


Все пак ще поддържам блога, в който ще изразявам своята позиция/ размисли по определени теми.

7 коментара:

Sonya каза...

Желая ти успех във всяко едно начинание!

Анонимен каза...

Лошото е че не поддържаш блога :(

aptamil каза...

Успех и от мен в начинанията, но се надявам все пак да пускаш по нещо в блога!

почивка в тайланд каза...

Да, жалко е че не поддържаш блога. Някак си като да изоставиш дете. Сътворил си нещо, положил си усилия и накрая... нищо, аливидерчи. Има няколко мои любими блогове, които посещавам сравнително често, чийто сътворители също нямат много време да постват, но все пак постват макар и малко хубави неща.

туристически агенции каза...

Може да си направиш една голяма равносметка за това как хората и преди са ти писали, когато си обновявал информацията и сега.Дори и вече да не се интересуваш много то него по една или друга причина ти се и знаеш, виж че хората не спират да пишат и да искат нещо ново от теб.Това може само да те ласкае.Надявам се че в бъдеще ако не тук то поне в друг блог, ще можеме да те намерим и отново да четем твоите статии.Желаем ти много успех и късмет за напред.Блоговете са бъдещето на интернета според мойте виждания.

Анонимен каза...

Желая ти успех!!!

електро услуги каза...

Желая ти много много успехи във всички твой начинания!