четвъртък, 27 декември 2007 г.

Страхотна Коледа...

Както вече писах, святата нощ за втора поредна година изкарахме семейно в Копривщица. Този път бяхме в кръчма на име "Чучура" - определено ви я препоръчвам като място, което си заслужава. Малко е тесничко за голяма компания, но пък от друга страна така е по-забавно и задушевно (ако ме разбирате правилно).

Този път пак бяхме познатите семейства плюс няколко нови "попълнения" - общо около 40 човека. Пристигнахме в града следобед и малко пообиколихме, после загряхме с по една голяма ракия за да запълним дупката до вечерта, след което заминахме за фронта (разбирай кръчмата).

Там вече ни чакаха масите, а и хората по масите. Честно казано, не помня кога за последно ми е минавало толкова бързо времето. В "Чучура" бяхме още към 19:00, тръгнали сме си към 5:00 сутринта, и то само защото барманът и сервитьорката най-учтиво ни изгониха - и те са хора все пак, и те деца хранят ... То не бяха дълги хора, то не бяха чупки в кръста, то не бяха МАЗНИ кючеци, но нещото, което най-харесвам на таз компания, е че в голямата си част са рок-души като мен. Така имаше кратки "лирични" отклонения, в които пораздвижихме вратните прешлени. Аз лично най-много се зарадвах на Judas Priest - Painkiller, но имаше и други "тресни". Разбира се, и този път не минахме без "Бургаски вечери", по време на която отново извисих басовия си глас :-) А и македонско имаше - нали това ми е най на душата.

Всъщност няма смисъл да продължавам, искам само да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които участваха в купона и го направиха толкова добър. С някои от младежите и девойките си разменихме разни данни и сега се тормозим взаимно по Скайп, но няма как :-) В крайна сметка пак ме беше срам да погледна голяма част от хората в очите на сутринта, но това е сигурен знак, че нещата са се получили.

А, и голямо ЕВАЛА на едната сервитьорка (не й знам името), която до последно се съсисипа да разнася по масите, а на другия ден пак беше на работа - и то учудващо свежа! Хвала на такива чеда на Майка България!

Скоро ще има и снимчици (подбрани разбира се, все пак трябва да има някаква цензура).

Сега наред е Нова Година - да се пази град Луковит!!!

Няма коментари: