четвъртък, 3 юли 2008 г.

Незабравим абсолвентски бал!

Миналият петък Цетралният военен клуб в София обедини около 120 млади международни икономисти. Кой от кой по-хубави и умни. Всъщност за тези четири години това бе първият повод, който успя да ни събере всичките от специалност "Международни икономически отношения". И то какъв повод! Четири дълги, на моменти трудни, но като цяло страхотни години.

Няма да се впускам в излишни обяснения. Цялата вечер мина като един миг, а даже не успях да се поздравя с всички колеги. Тук слагам само няколко показателни снимки, иначе във Facebook има още стотици, плюс няколко култови видеоклипчета. Искам още веднъж специално да благодаря на Жени, която практически организира всичко и е главният "виновник" за тази специална вечер. Също така благодаря и на Катедра "МИО" - балът ни беше уважен от всички поканени преподаватели. Дори проф. Бистра Боева и проф. Милчо Стоименов присъстваха - а това беше голямо признание за всички нас.

Оттук нататък продължаваме в същия дух - напред и нагоре! Успех, колеги! Успех на държавния изпит, в магистратурата (а за някои - и в докторантурата), успех в личен и професионален аспект. И, както казах и на бала, нека съвсем скоро четем за успехите си по вестниците!

Няма коментари: