понеделник, 10 май 2010 г.

Изигра се и отложеният първи кръг от пролетния полусезон на окръжната футболна група

На 1 и 2-и май средногорските футболни състави изиграха срещите си от отложения първи кръг на пролетния полусезон в окръжната футболна група.


Силно представящият се напоследък отбор на „Мирково” добави нова точка към актива си, този път като гост на „Вихър” (с. Лопян). Срещата се изигра в Етрополе пред изненадващо голям брой публика, но теренът бе много лош и до голяма степен попречи на двата състава. Мирковчани поведоха в резултата броени минути преди края на първото полувреме с пореден гол на младия нападател Пламен Георгиев. Домакините обаче стигнаха до изравняване още в първата си атака след почивката, като това се оказа и крайният резултат в срещата – 1:1.


В следващият кръг „Мирково” ще пътува към традиционно негостоприемния Ихтиман, където в пряк сблъсък с местния „Мъти вир” ще се бори за шестото място в крайното класиране.


През отминалия уикенд съставът на мирковчани в първенството на юношите-младша възраст по програма почиваше – поради нечетния брой на участващите тимове. Следващата среща на младите средногорски таланти ще бъде навръх Гергьовден, когато те ще домакинстват на „Балкан” (Ботевград). Двубоят на 6-и май е от 10:30 часа и предлага добра алтернатива на футболните фенове в Средногорието за прекарване на празничния предиобед.


Пирдопският „Спартак 2001” пък записа поредно неубедително представяне и тежка загуба, този път като домакин на „Звездец” (Горна Малина). Спартаковци вече очакват с нетърпение края на сезона и ще се надяват на успех поне в средногорското дерби, което е насрочено за последния кръг.

Няма коментари: