неделя, 22 март 2009 г.

Две поредни загуби за пирдопските волейболисти

Седмица след драматичната домакинска победа с 3:2 гейма срещу отбора на Тетевен, пирдопските волейболисти окончателно загубиха шансовете си за второто място в класирането. Местният състав допусна поражение в ключовото си гостуване на „Изгрев” (Ябланица) и въпреки добрата си игра през сезона, и през следващата година ше трябва да се състезава в същия ешелон.

Момчетата на Павел Лалов взеха първия гейм, но впоследствие допуснаха пълен обрат от своите домакини. По същия начин се разви и срещата от следващия кръг, изигран през отминалата събота – 21 март. Без един от ключовите играчи в състава – Николай Райков, пирдопчани гостуваха на столичния „Септември”, който е и безспорният лидер в таблицата. Пирдопчани отново спечелиха първата част, но във втората бяха надиграни. Ключов се оказа третия гейм, загубен от местните волейболисти с 25:27.

В крайна сметка столичани заслужено победиха с 3:1 гейма, а за местния състав това бе трето поражение в изиграните през пролетта 4 срещи. Средногорските волейболисти ще закрият сезона с домакинство на Козлодуй – мачът е в събота, 28 март.

Междувременно треньорът на пирдопчани Павел Лалов ще заведе тима на момичетата до 13 г. на междуобластното първенство, което ще се проведе в сряда, 25 март, в Кюстендил. В събота пък е и надпреварата при девойките младша възраст, която ще бъде домакинствана от Перник.

Няма коментари: