понеделник, 23 юни 2008 г.

Едно голямо мото-семейство

Едни от най-колоритните посетители на средногорския събор бяха представителите на Мото-форум “Семейството”. Освен че бяха сред най-активните в състезанията и концертите, нямаше как да не направи впечатление и чистотата в оградената около техните палатки площ.

Оказа се, че името далеч не е случайно, а членовете на мото-форума наистина са като едно голямо семейство. Наброяващо около 50 човека на възраст между 18 и 54 години и обединяващо хора с най-разнообразни професии и прякори като например: Бубика, Баро, Досадницата, Жабата, Мърфи, Хакера и др. Решават да формират “Семейството” преди една година, след като дълго време преди това комуникират през различни мото-форуми. Оттогава насам няма месец, в който да не са направили сбирка на палатки някъде в страната. Дори и през зимата са заедно, но предвид условията обикновено оставят палатките вкъщи и предпочитат хотелските начала.

Вътре в “Семейството” има както заможни хора на високи позиции, така и такива със скромни финансови възможности. При тях обаче това е по-скоро обединяващо – по думите им никой от тях не се опитва да изтъква превъзходство що се отнася до професия, социален статус или пък качества на личния мотор. Обединява ги изцяло и само любовта към високите скорости на две гуми.

Рядко посещават събори, но на този са били поканени лично то техен добър приятел, който е и сред организаторите. Привлякла ги и красивата природа, която вече имали възможност да оценят на официалното откриване на мото-сезона в Средногорието. Доволни са, че на тази сбирка няма скоростни състезания и напълно подкрепят инициативата “Не на войната по пътищата!”. И със сигурност пак ще дойдат тук, защото според тях местността край Еленската базилика предоставя уникални възможности за някоя от техните традиционни “семейни” сбирки.

3 коментара:

Анонимен каза...

Браво на Семейството!!!

Анонимен каза...

еейй тези ги видях.. сториха ми се страшни фенове :) само така !!! браво

Анонимен каза...

Супер сте си изкаралиииииииииииииииииииииииииии

Доскороооооооооооооооооост